Europa Wanderhotels


Europa Wanderhotels er en frivillig samarbeid mellom mer enn 70 naturvennlige familiehoteller i Italia, Østerrike, Tyskland, Sveits og Norge. Det er en forutsetning at hotellene ligger i kjente fjellområder i de respektive land. Dermed er Norges mest kjente fjellområder som Rondane, Jotunheimen og Hardangervidda kommet på kartet. Grønolen Fjellgard har vært medlem siden 2007.

For å kvalifisere som medlem må hotellene oppfylle krav basert på den etablerte standarden ved Europa Wanderhotels. Det blir heretter lettere for fotturisten å finne frem til de rette turområder i Norge på samme måte som nordmenn som ønsker seg på fjelltur i Alpene.

Å gå på fjelltur kan nytes på forskjellig vis. Kanskje du foretrekker Vandre & Velvære, Å gå på tur med barna, Å gå på tur for single og alenereisende, eller fjellturer for de som søker større utfordringer. Tilbudene er fra lette til de mer ekstreme fjellopplevelser, slik at alle som er glade i fjell og natur vil finne noe som passer for seg.

Våre turglade hotellverter organiserer de fineste fjellturer i de respektive lands fjellandskap. Nesten ingen annen sportsaktivitet inviterer til så mye adspredelse og samklang med naturen som det å gå på tur. Når du går frigjøres hodet, den indre tilfredsheten stiger og du yter det beste bidrag til din egen kropps velvære.

10 kvalitetsgarantier

Vi, Europa Wander Hotels Norge, er feriespesialister når det gjelder flotte fjell- og naturopplevelser! Her er det mennesker som lever i fjellet døgnet rundt og arbeider for å holde en høy standard på turene.

De 10 kvalitetsgarantiene lover en optimal oppfølgning på så vel hotellet som turer i naturen.

1. Gjestene bor i et herlig landskap

De bor i et familie-eiet hotell i en av Europas flotteste naturlandskap.

2. Ferie for øvete turgåere

Vi er kompetente partnere for dine ferieopplevelser i fjellet. Vi går selv gjerne på tur og inviterer deg til å bli med.

3. Vandre- og turprogrammer

Vi ledsager deg ukentlig på opplevelsesrike og naturkulturelle fjellturer. Vi eller våre ledsagere er velutdannete tur- og fjellførere. Alle terminer blir det opplyst om i tide i hotellet.

4. Utlån av profesjonelt utstyr

Du får låne fritt hos oss tursekk, vandrestaver og termosflasker.

5. ” Vandre – Infotek ”

I vår bibliotek finner du turkart, veiledere for naturen, bøker om planter, kulturguider, og veikart.

6. Vandre- og Vitalshop

Vi tilbyr innkjøpsmuligheter for tursekk, teleskopstaver, drikkeflasker, fotbalsam og hudkrem.

7. ” Å gå på tur ” drosje & turbuss

Vi bringer deg til og henter deg fra stasjonen hvis de ønsker å foreta turer eller sightseeing iht. gjeldende betingelser. For andre turer organiserer vi gjerne også minibuss.

8. Avslapning og rekreasjon

Etter endt fjelltur tilbyr vi deg atspredelse i badstue, velværeavdeling eller ved massasje eller et velgjørende bad i svømmebassenget.

9. Et godt og sunt kjøkken

Vi skjemmer deg bort med kulinariske lekkerbiskener fra vår region, sunn fullverdikost og vegetariske spesialiteter.

10. Natur – og miljøvennlig

Vi befinner oss i naturen, lever av den og handler deretter. 


Tilbake