Festmenyer


Forslag til festmenyer

Her har vi satt opp en del forslag til menyer som du kan velge mellom. Dette er selvfølgelig bare et lite utvalg av retter. Du kan også velge noe helt annet. Vi har valgt å sette opp menyene med råvarer basert på sesongen. I vår tid er det selvfølgelig mulig å skaffe det meste året rundt, men vi anbefaler – også smaksmessig – å prøve å finne den menyen som hører årstiden til. Men, det viktigste av alt, vi vil at DU skal få et vellykket selskap/arrangement. Ta derfor kontakt med oss, så setter vi sammen opp en meny som du vil ha.

Vår- og sommerlige menyer

Meny nr 1:

Røkelaksrose på lune røsti

Salat med sitronrømme

*

Ristet kyllingbryst

på seng av fløtestuede champignoner,squash

Løk og paprika

Ris

*

Sjokolademousse

 

Meny nr 2:

Hvitløksmarinerte reker

på salatseng

Kuvertbrød

*

Ristede svinemedaljonger

Paprikakremsaus

Sauterte grønnsaker

*

Ovnsbakt ananas

med kanelis og bringebærcoulis

 

Meny nr 3:

Reker på avocadokrem

Karseolje-rømmedressing

Ristede loffsnitter

*

Kremostfylt, helstekt svinefilet

på seng av fløtekokte epler

Sukkererter

*

Pasjonsfruktmousse

med reglissirup og friske bær

 

Meny nr 4:

Gravlakstartar på salatseng

Sennepsdressing

Timianristede brødkrutonger

*

Rosastekt, rosmarinkrydret lammefilet

Sjysaus

Ratatouile med potetterninger

Basilikumolje og fritert selleri

 

Meny nr 5:

Urteterrin med frisk asparges

Vinaigrette

*

Helstekt kalv, ytrefilet

Champignonsaus

Smørdampede vårlige grønnsaker

*

Sesongens friske bær

Sabayonne

 

Meny 6:

Salat med vannmelon,oliven

rødløk og fetaost

*

Lammekoteletter

Kremet squash,aubergine, paprika og tomat

Fløtegratinerte poteter i kokotte

*

Hvit sjokolademousse

Friske bringebær

 

Meny nr 7:

Salat på lettristet kalvebrissel, røkelaksstrimler

og reker

Urtevainaigrette

*

Lun lakserose på potetkompott

med dill og sitron

Kremet purreløk

*

Rosastekte kalvemedaljonger

Kremsaus

Smørdampede, vårens grønnsaker

*

Limemousse med rabarbrasorbet

Mandelflarn

 

Høst- og vinterlige menyer

Meny nr 8:

Gravet reinsdyrfilet

Tyttebærrømme

*

Ristet filet av ishavsrøye

Rømmesaus med purreløk og paprika. Grønn salat med eddikdressing og rosepepper

*

Fransk epleterte

Krem

*

 

Meny nr 9:

Spekeskinke på lune epleskiver

Brønnkarse med valnøtter

Vinaigrette

*

Innbakt ørretfilet

Kald urtekremsaus

Smørristede sukkererter, agurk og rødløk

*

Millefeuille med vaniljekrem

Friske bær

 

Meny nr 10:

Gravet ørret

Dillsaus

*

Provencalsk krydret lammelår

Ratatouille

Broccoli

Fløtegratinerte poteter

*

Lun skogsbærsuppe

Vaniljeis

 

Meny nr 11:

Lakserose på tzatzikiseng

*

Baconsurret oksemedaljong

Ristet sopp,cherrytomater, broccoli

Bearnaisesaus

Slottspoteter

*

Crème Brulèe

 

Meny nr 12:

Blinis med urtekrem

Lakserogn

*

Reinsdyrmedaljonger

Fløtesaus

Eple med rognebærgele

Ristet sopp, Broccoli

*

Hvit sjokolademousse

Mangopuré

Friske bær og frukter

 

Meny nr 13:

Grønn, frisk asparges med urtekrem

Sprøstekt spekeskinke

*

Ristet breiflabb

Rødbetssaus

Rødløk, sukkererter, squash

*

Likørmarinerte frukter på vaniljekrem

i kokotte med marengslokk

 

Meny nr 14:

Laks- og avocadotartar

med gressløk

Salat med urtevinaigrette

*

Rosastekt, appelsinmarinert andebryst

Rødkål med epler, broccoli

Røstipoteter

*

Capuccino-iskake

med pærer og pasjonsfrukt

 

Meny nr 15:

Innbakt ørretfilet

Urtesaus

*

Viltsymfoni m.rypebryst, reinsdyrmedaljong og hjortefilet

Smørstekte rotgrønnsaker, broccoli

Potet- og selleripure

*

Likøris-parfait på nøttebunn

Multer

 

Meny nr 16:

Scampi med grønne aspargestopper

Noilly Prat-saus

Fleurons

*

Rypemousse på salatseng

Cumberlandsaus

Timianristede brødkrutonger

*

Limesorbet

med Marc de Gewürztraminer

*

Reinsdyrmedaljonger på seng av smørristede rotgrønnsaker

Fløtesaus

Rørte tyttebær

*

Likøris-soufflé med multecoulis

Friske bær

Vin

Vi har et godt utvalg av vin i forskjellige prisklasser.


Tilbake