Grønolen fra A til Å


Aktiviteter

Det finnes utallige aktivitetsmuligheter i området. Undersøk i resepsjonen eller se i henholdsvis Sommer- eller Vinterprogrammet for Beitostølen.

Ankomst

Etter vanlige hotell-regler skal du kunne disponere rommet/leiligheten fra kl. 15.00 ankomstdagen. Hvis rommet allerede er klart vil du selvfølgelig her hos oss kunne få det ved tidligere ankomst. På store skiftdager vil det også kunne skje at rommet ikke er klart til denne tid, vi ber om forståelse for dette.

Apotek

Det nærmeste apotek finnes i Fagernes, men det finnes et medisinutsalg i SPAR- butikken på Beitostølen. Der vil du kunne få de vanligste reseptfrie medisiner.

Aviser

Vi får dessverre ikke aviser helt frem til oss, så nærmeste sted du får kjøpt dagens aviser er Beito Landhandleri (1km), men vi er som oftest på Beitostølen minst en gang daglig, så vi kjøper gjerne med til deg hvis du sier fra i resepsjonen.

Avreise

Vi ber deg sjekke ut av rommet/leiligheten innen kl 12.00 avreisedagen, hvis ikke annet er avtalt. Hvis du ønsker å være i området lengre, oppbevarer vi selvfølgelig bagasjen for deg til avreise.

Badstue

Badstue finner du i vår velværeavdeling i hovedhuset. Adgangskort fås kjøpt i resepsjonen.

Bagasjeoppbevaring

Vi kan oppbevare din bagasje til du sjekker inn på rommet eller etter at du har sjekket ut. Spør i resepsjonen.

Bank

Øystre Slidre Sparebank har filial på Beitostølen, i samme bygg som Esso- stasjonen. Åpningstider: Mandag til fredag kl 09.00 -15.00. Der finner du også døgnåpen minibank med mulighet for kontantuttak på de fleste kredittkort. I beskjeden grad kan du også ta ut kontanter gjennom vår betalingsterminal i resepsjonen.

Bar

Vi har bar med alle rettigheter. Vi kan servere brennevin mellom kl 13.00 og 02.00. Vin og øl kan du som boende gjest få kjøpt hele døgnet.

Barnestol/-seng

Vi har slike til disposisjon, vennligst spør i resepsjonen eller spisesalen.

Bensin

STATOIL Bensin ved Beito Landhandleri følger butikkens åpningstider, kl. 09.00-17.00 (09.00-16.00) (sø kl. 10.00-16.00)

Beitostølen Bensin, ESSO, i sentrum av Beitostølen, åpen kl 08.00 – 20.00 ( om sommeren til kl 22.00).

Beskjeder

Mottatte beskjeder vil bli overlevert deg personlig eller lagt i din nøkkelhylle i repsjonen.

Bibliotek

Vi har et relativt godt og variert utvalg av bøker i hallen ved resepsjonen, alt fra skjønnlitteratur til fjellbøker. Disse må du gjerne låne og lese mens du er gjest her hos oss. (Skulle du ikke rekke å lese ut boken, kan du også få låne den med hjem, hvis du lover å returnere den).

Bilverksteder

De fleste bilmerker har sine verksteder på Fagernes, men det nærmeste verkstedet for mindre reparasjoner finnes på Heggenes, Sebu Bil. De er også lokale representanter for Viking Redningstjeneste og NAF. Om sommeren vil NAF veipatrulje være i området Beitostølen-Valdresflya-Gjendesheim, denne vil da kunne tilkalles. Kontakt resepsjonen for telefonnummer.

Brann

Vi har installert brannalarm med røykvarslere i alle rom. Ved alarm: forlat rommet og gå til parkeringsplassen. Se til at alle dører og vinduer er stengt. Hvis korridoren er røykfylt, ta deg ut gjennom vinduet. (Det er dessverre ofte falske alarmer, bl.a. på grunn av damp fra dusjen, men la ikke dette stoppe deg fra å undersøke årsaken). Vi vil prøve å få gitt alle beskjed så fort som mulig, men i tilfelle virkelig brann er vi avhengige av selv å få slukket branntilløpet, da det lokale brannvesen, (frivillige) fra Heggenes, vil ta for lang tid og hele huset vil kunne være overtent.

Busstider

Vennligst spør i resepsjonen.

Butikker

Nærmeste butikk er Beito Landhandleri (1 km). Her finner du det meste av kolonialvarer og utstyr som en god, gammeldags landhandel skal ha. På Beitostølen finnes et uttall av butikker hvor du kan få det meste av hva hjertet begjærer – og lommeboka tillater…

Det finnes sportsforretninger, gave- og interiør-butikker, klesbutikker, parfymeri etc, etc. Er det noe spesielt du er ute etter, så kan vi gi deg råd i resepsjonen. Åpningstider for de fleste butikkene er kl. 09.00-17.00 (16.00). Søndager kl 10.00-16.00. Matvarebutikkene har åpent til kl 20.00/21.00 hver kveld, unntatt lørdag og søndag, da til kl 18.00.

Deponering

I alle årene vi har drevet, har vi heldigvis vært forskånet fra tyveri, men hvis du ønsker det, kan vi deponere penger/verdisaker for deg i resepsjonen.

Diett

Er du pga. sykdom eller annet avhengig av spesiell mat, ber vi deg ta kontakt med kjøkkenet eller resepsjonen.

Doktor

Helsesenter på Heggenes, tlf 61 35 29 00.

Helligdager og kveldstid: Valdres vaktsentral, tlf 61 36 10 44, som har oversikt over vakthavende leger.

Nærmeste lege på Beitostølen Helsesportssenter, tlf 61 34 20 00, men disse er ikke del av det offentlige helsevesenet og skal bare kontaktes i LIVSTRUENDE TILFELLE.

Drikkevann

Du kan trygt drikke vannet rett fra kranen her hos oss. Vi har egen vannforsyning, borevann rett fra grunnen. Dette blir kontrollert jevnlig og tilfredsstiller Mattilsynets krav til drikkevann og drikkevannskilder.

Energisparing

Vi setter pris på at alt lys blir slått av når du forlater rommet. (På sommerstid er dette også viktig for å unngå at innsekter kommer inn på rommet). For å spare naturen for unødig utslipp etter vask, ber vi deg vurdere om du kan benytte håndkledet en gang til. Hvis du vil ha det byttet legges det bare på badegulvet.

Fax

Vårt fax-nummer er +47 61 35 29 99. Du kan faxe fra resepsjonen. Innkommende fax vil bli overlevert deg personlig eller lagt i nøkkelhyllen.

Frimerker

Fås kjøpt i resepsjonen.

Frisør

Trollklipp på Beitostølen, timebestilling tlf. 61 34 14 16. Fjell-frisør`n, tlf. 61 34 02 54.

Gudstjenester/kirker

Ta kontakt med resepsjonen, så vil vi hjelpe deg med en oversikt over hvilken kirke som har gudstjeneste.

Hittegods

Gjenglemte effekter som blir funnet oppbevares i resepsjonen. Vi ettersender pr. postoppkrav hvis ønskelig.

Hårføner

Det skal finnes hårføner på hvert rom/leilighet, men har den forsvunnet, låner vi ut i resepsjonen.

Internett

Våre hjemmesider: www.gronolen.no

Vår mailadresse: gronolen@gronolen.no

Inne i fjellstuen er det trådløst nettverk som du gjerne må benytte vederlagsfritt. Du kan få sjekket din mail på vår PC i resepsjonen hvis du ikke har med en egen.

Massasje

Vi vil i perioder kunne tilby massasje i vår velværeavdeling. Vi samarbeider med Elisabeth Ruud på Beitostølen og hun kan ta imot timebestilling på tlf. 99 74 72 23.

Miljø

Grønolen Fjellgard er godkjent som en ”miljøfyrtårn”-bedrift.

Vi har lagt om til energivennlig varmepumpe – oppvarming og fyring.

Vi ønsker å tenke på – og gjøre det lille vi kan – for å ivareta miljøet. Vi prøver å minske avfallsmengden bl.a. ved å benytte så lite engangsutstyr som mulig, oppfordre våre leverandører til å benytte ombrukscontainere og sortere avfall til gjenbruk og resirkulering.

Vi ber også om din hjelp i dette arbeidet, til små detaljer som å slå av lyset på rommet/leiligheten når du ikke selv er der og å skru ned varmen i stedet for å sette opp vinduet når det er for varmt på rommet. Og å tenke på om du kan benytte håndkledet en gang til før du ønsker det byttet. Bor du i leilighet ber vi deg være snill å sortere avfallet i de forskjellige containerene i avfallsrommet i garasjen. Vi takker for din velvillige innsats!

Møterom

Vi har møteromskapasitet for inntil 25 personer. For større antall kan vi benytte festsal/spisesal, men dette er ikke det ideelle.

Måltider

Frokost kl. 08.00 til 10.00

Lunsj kl. 13.30 til 14.30

Middag kl. 18.30 til 19.30

Dette er våre normale tider for måltidene, men disse kan variere noe etter årstid, gruppeønsker, etc. Spør i resepsjonen hvis du er i tvil.

Kredittkort

Vi tar Visa, Eurocard, Mastercard og andre kredittkort tilknyttet disse. Du kan også benytte minibankkort på vår betalingsterminal i resepsjonen.

Post

Nærmeste postkontor finner du i MIX-butikken på Beitostølen. Vi får posten på døren med landpostbud som også ordner de vanligste posttjenestene. Posten kommer ca. kl 15.00. Postkasse finner du på veggen mot garasjen (rød kasse for utgående post) eller du kan avlevere post/brev i resepsjonen, så sender vi det for deg.

Skibuss

I vintersesongen går det skibuss mellom Beitostølen og alpinsenteret i Raudalen. Denne stopper på parkeringsplassen ved signal. Se oppslag i resepsjonen for rutetidene.

Skiskole

Beito-Aktiv på Beitostølen har skiskole med instruksjon i gruppe eller individuelt. Bestilling på tlf. 61 35 15 60.

Skiutleie

Finnes på Beitostølen. De har et rikt utvalg av skiutstyr til utleie. Priser finner du i vinterprogrammet for Beitostølen. Her er det også mulig å leie pulk og annet utstyr.

Spill

Vi har forskjellige spill til utlån i resepsjonen.

Svømming

Svømmehall finnes på SAS Radisson, Beitostølen. 12 x 25 m basseng, Åpnigstider 07.00-21.00.

Offentlig bading også på Beitostølen Helsesportssenter, spør i resepsjonen for åpningstider.

Tannlege

Nærmeste tannlege er på Heggenes, tlf 61 34 00 89.

Taxi

Taxi og Minibuss på Beitostølen, tlf. 96 50 02 45. Eller bestilling på mail (min 1 døgn før) post@taxibeitostolen.no

Telefon

Vårt telefonnummer er 61 35 29 90.

Tips

Det er ikke nødvendig å gi tips i Norge, men hvis du synes du vil belønne god service eller annet, så har vi i resepsjonen en felles tipskasse som blir delt på alle ansatte.

Turistinformasjon

Finner du på Beitostølen, i informasjonsbygget rett ved siden av Esso-stasjonen. Åpningstidene varierer med sesongen, men i hovedsak er den åpen fra kl. 09.00 til 16.00.

Vekking

Trenger du vekking, vennligst bestill i resepsjonen.

Velvære

I vår 220m2 store velværeavdeling har vi badstue, avslapningsrom med stjernehimmel og utgang til snøbad på vinteren og en uteplass med sittegruppe om sommeren. Det er dampbad med kaldstyrt, treningsrom med spinningsykkel, romaskin og tredemølle, samt underlagsmatter for uttøyning og avslapning. Bassengrom med motstrøms- og massasjebasseng og en sittegruppe. Det er herre- og damegarderobe samt toalett. Badstuer er felles, så badetøy/håndkle må benyttes. Adgangskort fås kjøpt i resepsjonen, store badehåndklær og badekåper kan leies. 


Tilbake