Matglede


Hos oss står maten i høysetet. Velkommen til bords!

Ingen ting skjerper appetitten bedre enn naturen og den friske fjelluften i Beito. Vår ambisjon er å gi våre gjester en smaksopplevelse de sent vil glemme. Hos oss vil du nyte gourmetmåltider og enkel tradisjonskost alt basert på friske råvarer av ypperste kvalitet. Kjøkkenet kan by på spennende smaker og lukter som vil gi deg assosiasjoner til de fjerne himmelstrøk, så vel som hjemmelige trakter. Og vi benytter gjerne det naturen kan tilby av lokale råvarer.

Panoramautsikten fra middagsbordet inspirerer og spiller på lag med kjøkkensjefen, og gjør menyen både utsøkt og variert. Det er duket for overraskelser og spennende smaksopplevelser her hos oss i fjellheimen.

Du skal også få godt drikke til om du ønsker. Gjestene trives godt i husets atmosfære, og sitter ofte lenge til bords.

Vårt hus er også ideelt for fødselsdager, jubiléer og andre årvisse markeringer. Det være seg om du selv har hytte i området og vil feire hos oss, eller om du inviterer på tur og trenger gjesterom og plass til et helt selskap.

Vi har svært hyggelige festlokaler, og dekker gjerne til 100 gjester.

Alle måltider er tilberedt av vår chef Øyvind Grønolen .

Måltider

Frokost 08.00-10.00:

Vi sier ofte at frokost er dagens viktigste måltid, og det er ikke uten grunn. En god frokost er det samme som å gi deg selv en god start på dagen, for etter nattens faste er det nemlig viktig med påfyll av energi til både kropp og sjel.

Fordi frokosten er så viktig serveres det en generøs frokostbuffet her på Grønolen. Mye er hjemmelaget eller produsert hos lokale produsenter. Det serveres nybakt ferskt brød, frisk frukt og sunne frokostblandinger. Dette gjør deg godt forberedt når du skal ut å måle krefter med den norske naturen .

Lunsj 13.30-14.30 ( for forhåndsbestilte grupper)

Vi serverer en generøs lunsjbuffet med varme- og kalde retter, og et rikt utvalg av desserter og oster.

Kveldsmåltid 18.30-19.30:

Vi serverer vanligvis en 3-retters middag. Noen kvelder kan vi ha buffet med kalde og varme retter og et rikt utvalg av oster og desserter.

Vår halvpensjon i henhold til ordinær prisliste inkluderer:

– en sunn og generøs frokostbuffet

– gjennom hele dagen: kaffe, te, friskt fjellvann og frisk

frukt. Kanskje dukker det også opp en hjemmebakt kake til ettermiddagskaffen.

– 3-retters middag

Spesielle ønsker

For de som har behov for spesiell diett (diabetes, cøliaki,matallergier og lignende) eller andre ønsker, som for eksempel vegetarkost, vær så snill å gi beskjed på forhånd. Gjerne allerede ved bestilling av ditt opphold hos oss.

Vi har ingen fast barnemeny, men ønsker også å tilfredsstille våre små gjesters ganer. Derfor lager vi gjerne de vanligste barnerettene på bestilling.

Tidspunkter for våre måltider kan selvfølgelig tilpasses de enkelte gruppers tidsskjema og behov.


Tilbake