Møter – Kurs


Skal du invitere til seminar eller arrangere kurs for salgskorpset? Eller ønsker du å legge årets julebord til fjellheimen? Ser du etter alternativer for motivasjons- og kick off-aktiviteter? Vi står gjerne som arrangør for slike evenementer. Vi har lang erfaring i å ta oss av den viktige rammen rundt.

Grønolen Fjellgard er et trivelig alternativ med god standard og møterom med komplett AV-utstyr og kapasitet for inntil 25 personer. Det er akkurat passe når alle skal ha enkeltrom. Vår erfaring er at alle som har holdt kurs hos oss får et stort faglig utbytte nettopp på grunn av at man får hele huset for seg selv.

Fjellstuen har 22 rom, familie- og dobbeltrom, utstyrt med dusj og toalett. Oppholdsrom, gjestebibibliotek, spisesal og festsal står til din disposisjon. Det gjør også vår velværeavdeling. Man kan også velge innkvartering i våre tolv leiligheter. Leilighetene er moderne med terrasse eller balkong. De er bygget og innredet i samme stil som fjellstuen, og er tilpasset funksjonshemmede.

Hos oss står maten i høysetet, for ingen ting skjerper appetitten bedre enn naturen og den friske fjelluften på Beito. Solid, godt og hjemmelaget skal det være for den som skal prestere. Menyen er utsøkt og variert, og det er duket for spennende smaksopplevelser her oppe i fjellheimen.


Tilbake