Noe å feire?


Vårt hus er ideelt for alle typer markeringer og festlige sammenkomster. Det være seg om du selv har hytte i området og vil feire hos oss, eller om du inviterer på tur og trenger gjesterom og plass til et helt selskap. Vi dekker gjerne et festbord til opptil ca. 100 personer.

Fødselsdag? Konfirmasjon? Bryllup? Barnedåp? Lottogevinst? Jubileum? Ny jobb? Ny samboer? Ny bil? Nytt hus? Bestått eksamen? Lønnspålegg? Aksjekupp?

Livet byr på mange store og små anledninger til å  feire. Med mer enn 50 års erfaring tør vi påstå at vi kan ta hånd om akkurat det. Uansett anledning.

La feiringen gjerne vare ”tri heile dagar til ende” – invitér venner og bekjente med på en hel fjellweekend og la gjestene betale en del av oppholdet selv (De færreste av oss har stor nok lommebok til å spandere alt). På denne måten får vi mer tid sammen med gode venner. Det er mye koseligere enn å møtes på et eller annet selskapslokale for en kort stund. Du og dere får TID sammen, og det er vel noe av det vi mangler mest. La oss komme med et forslag til et minnerikt og festlig jubileum/arrangement.

Vennelag eller slektssamlinger

nviter med slekt, venner og bekjente og hygg dere sammen på fjellturer og felles aktiviteter – og la oss ta oss av det kjedelige, men nødvendige arbeidet, som oppvask, rengjøring og matstell.

Dette var bare litt av det Grønolen Fjellgard kan benyttes til. Det er bare fantasien som setter begrensninger. Gi oss noen stikkord om hva du kan tenke deg å arrangere, så skal vi komme med et oppsett og tilbud til deg.


Tilbake