Ulike årstider


På tur i det grønne, eller i det gule og røde…

Valdres er et riktig eldorado for naturelskere, og her på Beito har vi fått både i pose og sekk. I lune omgivelser kan du skue utover den vakre Øyangen, oppleve trolsk stemning og praktfullt landskap mens du planlegger. Vår- og sommertiden er fager grønn og høsten gild, i gult og rødt. På terskelen til Jotunheimen, bare et steinkast fra Beitostølen, venter spennende aktiviteter og velfortjent hvile året rundt.

Når fjellandskapet kaster av seg vinterhammen går startskuddet for fjellklatring, rafting, juvvandring og elgsafari. Med bil kan du besøke vestlandske fjorder eller dra over Valdresflya til Midt -Gudbrandsdalen, Peer Gynts rike. Eller hva med kanopadling, båttur på Sognefjorden, brevandring eller en tur på hesteryggen? I nærheten finner du naturperler som Besseggen, Gjende og Bygdin. Prøv fiskelykken, gå fottur i fjellet eller dra på gårdsbesøk og få deg en smakebit av seterlivet. Mulighetene er mange.

På ski i vinterparadiset

Valdres er et ekte eldorado for skientusiaster. Løype, sted og stil velger du selv, og mulighetene er mange. Du kan spenne på deg skiene rett utenfor døra og begi deg ut i det snøkledde landskapet. I Raudalen, 1 km fra Grønolen Fjellgard, finner du den tøffeste alpinbakken i området. Ellers har Beitostølen også mange bakker med skitrekk, skiskoler og løyper for enhver smak og ferdighetsgrad. I det trivelige vinterlandskapet finner du både skogsløyper, åpne sletter og høyfjellsløyper. For barna er Beito en eventyrverden.

Ønsker du tøffere og mer halsbrekkende aktiviteter, kan du bestige en fjelltopp, bli med på hundekjøring, isklatring eller snøhuletur. Om kvelden kan du bre over deg skinnfellen og dra på kanefart med gamp, fakler og bjelleklang. Det er lett å finne seg til rette på Beito.


Tilbake