Vårt hus


Vårt hus har mye å by deg!

Vårt hus byr på god standard, høy servicegrad og bygdas egen stil. Fjellstuen er dekorert av lokale bygdekunstnere og atmosfæren er både særegen og hjemlig. Totalt kan vi tilby 110 senger. Disse er fordelt på 22 familie-, enkelt- og dobbeltrom, utstyrt med dusj og toalett, og 12 koselige leiligheter med fjellstuens stil og innredning.

8 av leilighetene har en boflate på 48 m2 og representerer et romslig alternativ med to soverom, fem sengeplasser, stue med peis, TV og en praktisk kjøkkenkrok, dusj/wc.4 av disse har også en hems med madrasser for inntil 4 barn. Disse er tilpasset funksjonshemmede.

4 leiligheter har 90 m2 boflate over to etasjer. Tre soverom, to dusj/wc. Alle leilighetene har i tillegg terrasse eller balkong.

Med sin gjestfrihet og gode stemning hjelper huset deg til å slappe av. Oppholdsrom, spisesal og festsal står til disposisjon, i tillegg til et gjestebibliotek, en koselig peisestue, og en lys og trivelig velværeavdeling på 220 m2 med bl.a. badstu, dampbad og motstrømsbasseng med massasjedel.

Vi kan også tilby møterom med komplett AV-utstyr.

Trivelige familie- og dobbeltrom

Vi tilbyr lyse og trivelige enkelt-,dobbelt- og familierom av varierende størrelse. Rommene er innredet med kvalitetsmøbler og tekstiler. Alle har dusj, toalett, føn og kosmetikkspeil.

Romslige familieleiligheter

Våre leiligheter er moderne, men er bygget og innredet i samme stil som fjellstuen forøvrig. De har alle flott utsikt fra terrasse eller balkong. Leilighetene representerer et romslig og prisvennlig alternativ.

Type A – 3 rom og kjøkken

Du kan bo i en av våre åtte leiligheter på ca 48 m2 boflate over én etasje. Et romslig alternativ med to soverom, fem sengeplasser, stue, peis, TV og en praktisk kjøkkenavdeling med kjøleskap og oppvaskmaskin. Bad med dusj/wc, føn og kosmetikkspeil. 4 leiligheter har hems i tillegg. Leilighetene er moderne med terrasse eller balkong. Leilighetene er tilpasset funksjonshemmede.

Type B – 4 rom og kjøkken

Vi har også fire lyse trivelige leiligheter med tre soverom og to bad – ideelle for to familier,3 generasjonsfamilier, venn-/venninnegjenger eller 3 vennepar. Disse leilighetene har ca 90 m2 boflate over 2 etasjer. I første etasje er det ett soverom med dobbeltseng og en køyeseng, bad med dusj/wc, føn og kosmetikkspeil. Kjøkken med komfyr, kombiskap med kjøl/frys, oppvaskmaskin og spisebord til 10 personer. Stuedelen har komfortabel salong, peis og TV. Andre etasje har to soverom med dobbeltsenger, men plass til å sette inn en ekstra seng. Bad med dusj/wc, føn og kosmetikkspeil og ”oppholdsrom”, åpent ned til stuen med to stoler og et lite bord. Leilighetene er moderne innredet og har balkong/terrasse i to retninger med både formiddags- og ettermiddagssol. Flott utsikt er det også.

Matvarer i kjøleskapet ved ankomst?

Vi samarbeider med Beito Landhandleri ( 1 km) og som en ekstraservice til deg som bor i våre leiligheter med selvhushold kan vi tilby at matvarene står klar i kjøleskapet når du kommer.

For bestilling, kontakt Beito Landhandleri:

Mail: beitokol@online.no

Telefon: 6134 1055

Fax: 6134 1395

Lys og trivelig velværeavdeling

Velværeavdelingen inneholder en hyggelig badstue og dampbad. Foran badstua er det avslapningsrom med ”stjernehimmel” og utgang til det fri – for snøbad om vinteren og en sittegruppe om sommeren. En kalddusj for frisk avrivning etter badstue/dampbad finnes også.

Dessuten er det et romslig treningsrom med tredemølle, romaskin og spinningsykkel, og liggeunderlag for trening, utstrekning og avslapning. I bassengrommet er det motstrømsbasseng, også med massasjedel og en sittegruppe.

Massasje

Ønsker du massasje på Grønolen – sportsmassasje, klassisk massasje eller aromaterapi må du forhåndsbestille hos:

Helsebua

Elisabeth Ruud

Tlf. 9974 7223


Tilbake