Gjestebok Navn *
 E-post
 Nettside
 Tekst *
* Obligatorisk

Menneske eller maskin?
Skriv inn bokstavene og tallene i tekstfeltet før du sender inn hilsenen.
captcha

(25)
(15) Family Romberg

What a great place to be! Whoever wants to enjoy Norway with ist hospatility, great nature and relaxed athmosphere - this is the place to go. A very nice Hotel lovely decorated with excellent Food - nothing we missed. Remote enough but all touristic facilities only a few Kilometers away. Really a wonderful place to be!!

(14) Inger og Roald Axelsen
email

Det nærmer seg høst her på Sørlandet også nå, sikkert en fantastisk fin tid oppe hos dere. Vi tenker stadig på besøket hos dere i sommer, fire flotte turdager, med fantastisk påfølgende middag. Også var der jo også så mange flotte gjester, vi hadde det virkelig flott. Tusen takk!

(13) Thomas Graff

Tak for nogle rigtig dejlige dage hos jer i denne uge.
Flot natur og udfordrende ture med Tor Erik som guide.
Lækker mad og flinke og smilende folk på stedet.
Alt i alt en skøn oplevelse og en dejlig mini-ferie!

(12) Grete og Rune
email

Takk for en fantastisk weekend hos dere 15-17.2.13.
Vi storkoste oss, og kommer tilbake,- mulig allerede til sommeren.

(11) jan henriksen
email

hej med jer det lyder nok lidt mærklig for mange år siden har jeg været oppe hos jer og det var fra 1975 og til 1980 vor jeg var der om vinter sam med den skole jeg gik på i danmark og skolen hed søgårdskolen og efter så mange år kunde jeg godt tænke mig at komme op til jer og se vor dad det ser ud for jeg kan huske at det er et dejlig sted mange hilsen fra jan henriksen

(10) Ewy Halseth
email

Hei!
Hjertelig takk for en nydelig middag i går, - alltid så godt å komme til Grønolen og føle seg velkommen i deres lune atmosfære! Ønsker dere alt godt og spesielt god bedring til broder'n! Vennlig hilsen Ewy :)


(9) Conny Stålung med familie
email

Vi gleder oss oppriktig til weekenden 3til5.august. Da besøker vi nemlig grønolen Fjellgård. Her har vi alltid følt oss som hjemme. Vi snakker mye om dere to gutter og de fine omgivelsene samt den gode maten. Hjertelig hilsen på vegne av familien conny

(8) Wenche og Reier Dahl
url  email

Vi har mange ganger vært på Grønolen. Både på overnatting og dagsbesøk. Alltid hyggelig å komme inn, blir møtt av smil og kjenner den gode atmosfæren dere skaper rundt dere. God mat vet alle at det er og mye moro har vi hatt. En stund siden vi var hos dere nå, men kommer i september og gleder oss stort. Siggerud Gla'dans vil igjen ha en hyggelig helg på Grønolen og vi er sikre på at nye medlemmer hos oss vil sette pris på oppholden.

(7) Elin Ørjasæter
url  email

Sitter og surfer på nett og savner Grønolen! Vi hadde mange flotte ferier hos dere, sommer som vinter. Men så arvet vi et hus i Øyer, og har hatt det som hytte, så da ble det mindre tid hos dere. Men i år selger vi huset... så kanskje vi sees til sommeren! Tror nesten det, vi har nemlig savnet Grønolen! Kombinasjonen av den flotte naturen og den kjempegode maten (god mat er dessverre mangelvare på andre norske hoteller ...) gjør at vi har lyst til å komme tilbake!

(6) Grete Sørby Larsen og Rune Larsen
email

Takk for et fantastisk opphold hos dere 10-12 februar 2012. Vi opplevde at dere fylte ordtaket: "Å komme hit, er å reise bort, og likevel komme hjem". Takk for det vertskapet dere er. Vi kommer nok igjen, og tar med flere.

Vennlig hilsen Grete og Rune


Tilbake