Gjestebok Navn *
 E-post
 Nettside
 Tekst *
* Obligatorisk

Menneske eller maskin?
Skriv inn bokstavene og tallene i tekstfeltet før du sender inn hilsenen.
captcha

(25)
<
(5) Frank

Bedre mat eller atmosfære finnes ikke i noen fjellheim! Takk Tor-Erik og Øyvind for en perfekt jubileumshelg.

(4) Theres Andersson
email

Jag har haft möjlighet att få besöka Grönolen Fjellgard både på vintern och på sommaren. Det var lika bra båda gångerna, allt från värdskap till mat är perfekt. Hela besöket ger ett lugn och naturen runt omkring är fantastisk.
Kommer gärna tillbaka.

hälsningar Theres

(3) Geir Bjørkhaug

Vi takkar for ei fantastisk flott Rakfiskhelg. Sjølv om rakfisk kanskje ikkje heilt er for våre vestlandsganar, var det faktisk mykje godt. Men å koma opp att frå Fagernes til den fantastiske festmiddagen var berre heilt eineståande. At det går an, Tor Erik og Øyvind !!!!
Det er alltid like kjekt å koma opp til dykk. Det er ikkje utan grunn at vi år etter år legg turen til Grønolen der vi nyt både gjestfrihet, natur og kullinariske opplevingar. Takk for oss. Vi kjem nok att.

Helsing Os Tindeclub

(2) Even Hansen
email

Besøkte Grønolen Fjellgard første helgen i August 2011med min datter. For Kristine 21 år var dette første møte med fotturer i fjellet, og for en start hun fikk. 4 dager med sol og 20grader og flotte turer over Besseggen, Knutshøe, Synshorn og Bitihorn. Dagene ble helt perfekt avsluttet med nydelig mat og godt selskap på Grønolen Fjellgard. Dette var for oss en perfekt ferie og Kristine planlegger allerede neste sommers fjelltur. Utgangspunkt for turene kommer til å bli det samme som i år, Grønolen fjellgård.
Hilsen Even

(1) Bjørn

Da fikk jeg sett reprisen av "Alt for Norge", med deltagerne på stølen. Kanskje det blir dramatisering av Bukkene Bruse for oss andre også, når vi kommer onsdagen under fottur-opplegget? Kjekt å se igjen stølen på ei litt annen årstid enn det jeg har gjort til nå.

<

Tilbake