Barnas Beitostølen


Trives barna trives hele familien, og Beitostølen er barnas paradis!  Gå på oppdagelsesferd ute i naturen, opplev Troll-løypa, biljardgolf, åpen støl, ridning, mini-bike-park, kjempetrampoline, lekerom, tegnefilm-visning og masse andre kule aktiviteter. Og ute på Grønolen Fjellgard kan ungene leke fritt. For sommeren er det et fast ukeprogram, og i høstferien er det ekstra mye å ta seg til for de minste.

Oversikt over aktiviteter

Beitostølen bilbane:

Den optimale Olabilen i en svingete, asfaltert løype nedover alpin-bakken.  Det går fort, svingene kommer brått på, og kjøreferdighetene blir satt på prøve.

Har du den rette kombinasjonen av teknikk og dristighet som skal til for å bli den raskeste?  Den digitale klokka i målområdet lyver ikke.

Åpningstider (2007):

26.05 – 30.06  Lørdager  kl. 12-18

01.07 – 11.08  Alle dager kl. 12-18

12.08 – 14.10 Lørdager kl. 12-18. Søndager kl. 12-15

12 års aldersgrense / 150 cm høyde

Fisking:

Øystre Slidre har en rekke fiskevann for fritidsfiske i statsallmenningen, i tillegg til mange private fiskevann.

Alle må løse fiskekort før fisket tar til, men som de fiskeinteresserte sikkert alt vet, så kan personer under 20 år løse gratis fiskekort.

Gyrotrampoline:

Kjempetrampoline i sentrum av Beitostølen.

Den enorme Gyrotrampolinen er plassert i bunnen av skibakken.  Her kan unger i alle aldre boltre seg i trygge omgivelser.

Hundespannkjøring:

Hundespannkjøring er en uforglemmelig naturopplevelse.

Nå kan hele familien oppleve hundespannkjøring på sommertid! En unik måte å oppleve Beitostølen og Jotunheimens spektakulære natur på, er bak et kobbel med ivrige og trekkvillige huskyer.

Ridning:

I sommerferien har vi ridetilbud til så vel voksne som barn på stølen i Beitostølen sentrum.  Hestene står klare hver dag i perioden 01.07 t.o.m. 12.08.

Bestill time på telefon 915 20 232

Åpen støl:

Dyr er hovedingrediensen i en sommer på setra. På åpen støl midt i sentrum av Beitostølen, vis-a-vis Beitostølen Leilighetshotell, kan barna besøke hester, griser, lamaer og mange andre firbente venner.

I perioden 01.07 t.o.m. 12.08 er det servering av enkel stølskost på stølen i tidsrommet 12.00 -16.00 . Fri adgang.

Beitostølen Bob-bane:

I Beitostølens sommerbob kan store og små konkurrere nedover den doble banen i hver sin bob på hjul.

Legg deg over i svingene, og innta din  mest aerodynamiske positur.  Frydefull moro for hele familien.

Barn under 10 år må kjøre heis sammen med voksen.

Alder fra 10 år, og kan kjøre egen kjelke ned. Alder 3-7 år må sitte på fanget til en voksen.

Åpningstider (2007):

01.07-11.08:  Alle dager kl. 12-15

12.08-14.10:  Lørdag kl. 12 –18. Søndag kl. 12-15

Bading:

Beitostølen tilbyr flere svømmebasseng for hele familien.

Fast barneprogram

Høstferie:

I høstferien er det ekstra mye å ta seg til for de minste.  Det er også et eget høstferieprogram for de mellom 6 og 12 år. Her kan man delta en eller flere dager.

Sommer:

Fast ukeprogram i perioden 25.06-19.08.

I denne perioden er det et fast ukeprogram med aktiviteter for hele familien hver dag.  Aktivitetene gjennomføres uavhengig av antall deltakere, og det er bare å møte opp på aktuelt sted til de tider aktivitetene foregår – ingen påmelding.

Barneområder:

Når barna skal ha det gøy, er det spesielt to områder sentralt på Beitostølen som er verdt et besøk. Åpen støl, med husdyr, ridning og mini-gravemaskin, samt Beitostølen sommerpark ved heisanlegget, hvor det finnes alt fra sandkasse for de aller minste til kjempetrampoline, mini bike park, sommerkjelkebane og bilbane for de litt større.

Se oversikt over aktivitetene i bl.a. barneområdene her.


Tilbake