Fotturer


Beito og Beitostølens beliggenhet ved porten av Jotunheimen gjør stedet særdeles godt egnet som utgangspunkt for så vel hyggelige spaserurer som mer krevende fjell- og toppturer.  I og omkring Beito/Beitostølen finnes det hyggelige stier og veier velegnet for 1-2 timers spaserturer, og fra  Beito/Beitostølen kan du ta ulike hel- og halvdagsturer på godt merkede turstier.

På Beito/Beitostølen er du også mindre enn en halv times bil- eller busstur fra startområdet for en rekke av Jotunheimens mest spektakulære og populære fjelltur-ruter.

Lenke til: Fotturer med leder – Turforslag/Grønolens egen

Natursti ved Beitostølen sentrum

Rett opp for Beitostølen sentrum, bak bebyggelsen, kan du følge koselige naturstier opp gjennom lia, mellom gamle seterhus, gamle dyregraver og jernalderminner.  Start ved Beitostølen leilighetshotell, eller bak Bitihorn leilighetshotell.

Stølspoesti

Slå inn på stølspoestien som starter ved Bergo Hytter, bak Peppes.  På en times fin tur med føde for sjelen.  Blant annet gjennom dikt knyttet til støl og fjell som løfter frem de kulturelle og rekreasjonsmessige verdier som er knyttet til fjell og stølsliv.

Les mer…


Tilbake