Sommerpark


Beitostølen sommerpark ligger i bunnen av skibakkene i Beitostølen sentrum. Her finner du fartsfylte aktiviteter for familien hele sommeren.

I sommerparken finner du blant annet:

Gyrotrampoline

Den enorme Gyrotrampoline er plassert i bunnen av skibakken. Her kan unger i alle aldre boltre seg i trygge omgivelser.

Les mer…

Beitostølen Bike Park

I heisanlegget til Beitostølen sommerpark finner du også Beitostølen Bike Park med skogsløype full av hindere, hopp og andre utfordringer for downhill-syklister.

Syklene frakter du opp med stolheisen, som ligger midt i selve parken. Det tilbys også instruksjon/opplæring i visse perioder av dagen for alle som leier utstyr. Hjelm og beskyttelsesutstyr er påbudt.

Mer informasjon om sykling og utleie av sykler og utstyr: www.beitobikepark.com

Mini Bike Park

Sykkelløyper for freeride/downhill for de mellom 6-10 år. Intersport Mini Bike Park designes helt lik den banen som de store sykler på. Løypa vil inneholde north-shore, hopp, doseringer, vippeplanker og rytmekuler. Alt vil bli bygget for riktig aldersgruppe og vanskelighetsgrad.

Les mer…

Sandkasse

Vårt mål er at hele familien skal kose seg i sommerparken, derfor har de aller minste fått sin sandkasse å leke i.

Sandkassen er plassert like ved Gyrotrampolinen, mini-sykkelparken og målområdet for bilbanen, slik at foresatte lett skal kunne holde øye med de minste samtidig som en kan la seg underholde av øvrige aktiviteter i parken.

Stolheis

Stolheisen et flott utgangspunkt for fotturer.

Den 3-seters stolheisen ligger midt i Beitostølen Sommerpark i sentrum av Beitostølen, og kan benyttes så vel av sykler som fotturister – eller om du bare rett og slett vil ha en tur til topps for å se på utsikten.

Les mer…

Olabil-drømmen på Beitostølen bilbane

Den optimale Olabilen i en svingete, asfaltert løype nedover alpin-bakken. Det går fort, svingene kommer brått på, og kjøreferdighetene blir satt på prøve. Har du den rette kombinasjonen av teknikk og dristighet som skal til for å bli den raskeste? Den digitale klokka i målområdet lyver ikke.

Les mer…

Beitostølen Bob-bane

I Beitostølens sommerbob kan store og små konkurrere nedover den doble banen i hver sin bob på hjul. Legg deg over i svingen, og innta din mest aerodynamiske positur. Frydefull moro for hele familien.

Les mer…


Tilbake