Barnas Beitostølen


På Beitostølen er det lagt til rette for at barna skal kunne utfolde seg under trygge forhold og at de minste skal få flotte naturopplevelser. Det skjer alltid noe på Beitostølen.

Beitostølen legger også vekt på å tilby faste aktiviteter som er tilpasset hele familien. Dette betyr at barna er spesielt tilgodesett i valg av aktiviteter.

Blant populære aktiviteter som passer små og større barn nevner vi i fleng; hundesledekjøring, barnesnøscooter, svømming, kjelkeaking, kostyme- og familieskirenn, snørafting og skiløping av alle slag. Skiferdighetene oppøves i Barneparken Groll & Grull, barnas skiskole, barnelekelandet Bergo-jordet og i barnebakke og – heis i skisenteret.

Barnepass:

På Beitostølen blir barna tatt godt vare på mens foreldrene kan utfolde seg på egen hånd.

Barneklubben Groll & Grull, Barnas Skiskole eller rene barnevaktordninger er ulike muligheter du kan velge mellom når barna skal ha ”foreldrefri” noen timer.

Kontakt: Beitostølen Aktiv og Skiskole når det gjelder muligheter for ren barnepass- eller barnevaktordning – nærmere info, priser og bestilling.

Tlf. 61 34 13 60

Barnebakken i Skisenteret:

La smårollingene kose seg i barnebakken i Skisenteret.

Barneparken Groll & Grull:

Barneklubben Groll & Grull har fast ukeprogram hele vinteren. Groll & Grull er barnas lekeplass i snøen. Vi tar med oss barna ut på lek i snøen. Vi kjører rumpeakebrett, og går en tur i vinterens hemmelige eventyrverden.

Vi er i området rundt Stølen vis-avis Beitostølen leilighetshotell, og anvender oss av snøen som lekeplass. Vi er ute hele tiden, så gode og varme uteklær er nødvendig. Kravene er at barna må kunne være borte fra mamma og pappa i 2 timer, og kunne gå på toalettet alene.

Aldersinndeling:

3-6 år

7-12 år

Det må totalt være minst 3 påmeldte, og påmeldingen foregår på skiskolen, tlf. 61 34 13 60 eller tlf. 61 35 10 00, spør gjerne etter Tove Sollander.

Priser Groll & Grull (2008):

Inntil 2 timer – 1 dag/kr. 345.-

2 dager/kr.455.-

3 dager/kr.565.-

4 dager/kr.665.-

Barnas skiskole:

Beitostølen Skiskole tilbyr undervisning i alle disipliner og på alle nivåer.

For de minste brukes mye lek, så her er det gøy å lære allerede fra første sving.

Priser og betingelser for skiskolen finner du her.

Barneakeland:

Overfor Beitostølen Leilighetshotell finner du barnelekelandet Stølen.


Tilbake