Langrenn & Skiskyting


Finnes det noe bedre enn å gli innover i et kritthvitt vinterlandskap under en gnistrende blå himmel? På Beitostølen strekker de flotte preparerte langrennsløypene seg 320 km innover i Jotunheimens storslagne natur.

Løypenettet er lagt opp for ulike lengder og styrkegrad, og du legge turen til skogsterreng eller ta Ola-Expressen opp på snaufjellet.

Hva med å avslutte en dag i alpinbakken med en rolig skitur? Lysløypene er åpne til kl 22.00.

Dagens løypestatus

Les mer

Følg løypeprepareringen på GPS

Her kan du se hvilke løyper som er oppkjørt og når, ved å følge løypeprepareringen ”live”. Under normale føreforhold skal dagens løyper være ferdig oppkjørte til ca. kl. 09.30

Les mer…

Interaktivt turskikart

Klikk her for interaktivt kart

Skiskytteranlegget

I tilknytning til World Cup-langrennsløypene ligger også Beitostølens internasjonale skiskytterarena med 30 skiver og 50 meters bane. Anlegget er under kontinuerlig utvikling.

World Cup i skiskyting

Beitostølen arrangerer jevnlig World Cup i skiskyting. Arrangør er Øystre Slidre IL i nært samarbeid med turistbedriftene på Beito/Beitostølen.

World Cup-anlegget

World Cup-anlegget for langrenn på Beitostølen regnes som et av Norges beste, og har høstet stor internasjonal anerkjennelse. Arenaene befinner seg i gangavstand fra sentrum, og løypene er åpne for publikum alle dager med mindre spesielle renn- eller treningsarrangementer krever at løypene er forbeholdt aktive.

Her finner du også en 5 km lysløypesløyfe, som er åpen til kl. 22.00.

Les mer…

 


Tilbake