Skiskole


Beitostølen Aktiv og Skiskole har sine lokaler i kjøpesenteret i Knutsstøl like ved bunnen av Ola-Expressen stolheis, og oppmøtested rett utenfor egne lokaler.

Skiskolen har en dyktig stab av erfarne instruktører i alle disipliner.

Selskapet tilbyr aktiviteter for så vel grupper som individuelle hele året, og er vår faste samarbeidspartner på området.

Kurs og undervisning

I tillegg til ordinær undervisning av skiferdigheter som langrenn, alpint, telemark eller snowboard, arrangerer Beitostølen Skiskole også kurs for skiinstruktører i ulike disipliner med jevne mellomrom.

Undervisning grupper

Beitostølen Skiskole har lokaler i kjøpesenteret Knutsstøl like ved bunnen av Ola-Expressen stolheis og oppmøtested rett utenfor egne lokaler. Skiskolen har spesialisert seg på aktiviteter for grupper og kan gi undervisning og veiledning i mye utenom ren skinstruksjon – fjellskole, topp-turer, snørafting, snøscooterkjøring på bane og lignende.

Les mer…

Undervisning individuell

Beitostølen Skiskole har lokaler i Kjøpesenteret Knutsstøl like ved bunnen av Ola-Expressen stolheis, og oppmøtested rett utenfor egne lokaler.

Les mer…

Du finner detaljert informasjon om skiskolen og alle dens ulike aktiviteter og tilbud ved å gå inn på skiskolens egne nettsider.

Barneparken Groll & Grull

Barneklubben har fast ukeprogram hele vinteren.

Les mer…

 


Tilbake